Image not available
Image not available

BĂ«hu klient i Florfarma

BĂ«hu klient
Nëse ju dëshironi të bëheni një klient i Florfarma, plotësoni formularin.

TĂ« reja

Informohuni me zhvillimet me te fundit nga Florfarma.

Informacion i përgjithshëm rreth COVID-19 nga Florfarma sh.p.k

30-04-2020

Muajt e fundit për ditshmëria jonë ka ndryshuar shumë,brënda një kohe shumë të shkurtër. Për shkak të pandemisë botërore COVID-19 na u kërkua nga ekspertët të qëndrojmë në shtëpi, në të...

Lexo më shumë

Eventi ne Kavaje

23-07-2018

Florfarma ne bashkepunim me Farmaci Eljon Sheme ka mbajt diten e shtune me date 23/07/2018 Eventin ne Malin e Robit Golem. Jane zhvilluar me qindra vizita dermatologjike dhe jane shperndare...

Lexo më shumë

Eventi ne Vlore

20-07-2018

Eshte organizuar me date 12-13 korrik eventi ne Vlore ku jane realizuar Vizita dermatologjike falas nga mjekja Blerina Allkaj dhe ne bashkeunim me Farmaci Enida jane ofruar produkte Florfarma me...

Lexo më shumë

Sherbimi DDD

28-06-2018

Florfarma sh.p.k ne kuader te festes se 1 Qershorit ofroi donacion te sherbimit DDD ne kopshtet dhe cerdhet e qyetit te Tiranes. Ishin gatin 75 kopshte dhe cerdhe qe perfituan...

Lexo më shumë

1-Maj

28-06-2018

Ne kuader te festes se punetoreve Florfarma organizoi aktivitet ne Sheshin Nene Tereza ne te cilin u shperndan produkte qe mbanin logon e Florfarma gjithashtu dhe u realizuan konsulta mjekesore...

Lexo më shumë

Konferenca e profesionisteve ne shendetesi

28-06-2018

Eshte organizuar ne datat 24 dhe 25 Mars prane ambienteve te hotel Plaza.Ne te u mblodhen se bashku opinion lider , kerkues shkencor, specialiste te fushave mjekesore, mjeke, infermier, farmaciste...

Lexo më shumë

Trajnimi Novelty

28-06-2018

Kompania farmaceutike "Florfarma" sh.p.k ne kuader te bashkepunimit me kompanine "Novelty" organizoi trajnimin ne Lago Maggiore ku morren pjese mjek te shumte nga Kosova dhe Shqiperia. Gjate trajnimit u fol...

Lexo më shumë

Trajnimi "Evdermia"

27-06-2018

Ne kuader te bashkepunimit midis "Florfarma sh.p.k" dhe "Evdermia" eshte mbajt trajnimi ne Greqi ku pjesemarres kane qene doktor te shumte te Shqiperise, Kosoves dhe Greqise. Jane hedhur ide per...

Lexo më shumë

Shpërndarja

Florfarma shpërndan ne te gjitha qytetet e Shqiperise dhe ato te Kosoves. Ekspertiza jonë logjistike na lejon për të ofruar produkte te sigurta dhe ne kohe per klientin. Ne punojme për të zhvilluar një strategji të shpërndarjes të veçantë për çdo produkt dhe të tregut për të cilin është destinuar. . Në mbështetje të rrjetit te shperndarjes ne kemi makinat tona te agjenteve si dhe te shperdarjes se mallrave me makinat e medha qe permbajne dhe paletat ndihmese.
Për të gjitha produktet farmaceutike që kërkojnë shpërndarje zinxhir, ne përdorim automjetet që ofrojnë monitorim të vazhdueshëm GPS,ne kete menyre juve iu ofrohet malli ne kohen e duhur dhe ne kushtet e duhura.
 Shikoni shpërndarjen

Produkte

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857