ALKOOL ETILIK 70°

alk


Specifikime

Alkool etilik,ujë të dejonizuar,denatyrues dhe ngjyrues.
-100 ML
-500 ML
-1000 ML
-4000 ML
Alkool Etilik, ndryshe i quajtur etanol,është pjesë e komponentëve organik që japin emrin gjeneral të alkooleve ,
me formulë molekulare C2H5OH.
Alkool Etilik është një komponent shumë i rëndësishëm ,
përdoret si tretës , në sintezën e kimikateve të tjera organike.
Përdoret gjerë në parandalimin e infeksioneve në plagë të vogla dhe injeksione.

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857