RESATA (Budesonide)

resata-new_1566632541


Specifikime

100 mcg/200 doses
Resata
flakon
Resata N. Spray 100 mcg/Doze. I perket nje kategorie medikamentesh te quajtura kortikosteroid te cilet perdoren per uljen e inflamimit. Resata ul dhe parandalon inflamimin ose edemen e mukozes nazale.
Asthma si dhe rinite alergjike dhe jo alergjike
Trajton dhe parandalon Polipozat nazale
200 mg(2 spray*100 mcg)ne mengjes
Ose 200mcg/mengjes/darke
fleteudhezues-resata.pdf

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857