Përdorimi

Spitale/Kirurgji
- Dhomat e pacientëve
- Dhoma e urgjencës
- Dhomat operative
- Qendrat ambulatore kirurgjikale
- Njësitë neonatale & Kujdesi për fëmijë
- Qëndrat e gjakut dhe të plazmës
- Qendra e mushkrive dhe frymemarrjes

Për të inkurajuar përdorimin, ne rekomandojmë të perdoren dhe në mjedise të tilla si:
Supermarkete, shkolla, universitete, biblioteka, Spas, Hotels & Resorts, qendrat Fitness, Zyrat, qendrat e thirrjes, Zonat e pritjes.

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: Fushë-Kosovë,
  Rruga “Besa Besë"
 • Prishtinë, Kosovë
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • Tiranë, Shqipëri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857