BACTIFLOR "Xhel shumëperdorimësh"

bacti_44
bacti_44untitled_546099894


Specifikime

Me bazë alkoolesh.
1000 ML
100 ML
Për dezinfektimin e duarve të personelit mjekësor, antiseptik i shpejtë. Efektiv në vrasjen e mikroorganizmave dhe shumë lloje bakteriesh. Kjo përzierje vret 99.9% të bakterieve 30 sekonda pas aplikimit dhe 99.999% brenda 1 minute. I gatshëm për përdorim. Pa shpërlarje.

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: Fushë-Kosovë,
  Rruga “Besa Besë"
 • Prishtinë, Kosovë
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • Tiranë, Shqipëri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857