ENZYFLOR "Solucion i koncentruar enzimatik"

enzymes44


Specifikime

Me bazë enzimatike (lipase, protease, amylase).
Koncentrat 3%
4000 ML
Për pastrimin e mbetjeve në instrumentat mjekësore-kirurgjikale ,veçanërisht endoskopet dhe instrumentat mjekësore dhe kirurgjikale me pjesë të levizshme dhe lumene të vegjël.
Për ndotje normale, tretet 1 pjesë solucion me 100 pjesë ujë rrjeti (solucion 1% , ose 10ml/L)
Për ndotje të nivelit të lartë, tretet 1 pjesë me 33-34 pjesë ujë rrjeti ( solucion 3%, ose 30ml/L)
Zhytni pjesët e ndotura për 10 minuta ( 3 minuta nëse përdoret metoda ultrasonike) në solucionin enzimatik të holluar.Pas kësaj shpërlani me sasi të madhe uji.Temperatura e tij duhet të jetë nën 350C.

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857