FORMAFLOR "Formaldehyde""

formaldehyde_44_490933055


Specifikime

Formaldehyde 40%
4000 ML
Dezinfektues dhe sterilizues. Shkatërron një rang të gjerë mikroorganizmash si poliviruset, Salmonella Typhi, M.tuberculosis etj. Përdoret në fushën e kujdesit shëndetësor për të përgatitur vaksinat virale,si agjent konservues për mostrat anatomike,si edhe strerilizues i instrumentave kirurgjikale.Punonjësit duhet të kenë kontakt të kufizuar me Formaldehyde sepse niveli mesatar i ekspozimit të një punonjësi për një orar pune prej 8 orësh duhet të jetë 0.75ppm.

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857