βFLOR-Povidon Jod 10%

povid
povid100


Specifikime

Substanca aktive: Povidon Jod 10%
Lëndët ndihmëse: Fosfat Natriumi Monobazik, Acid Citrik ,Alkool Etilik, Propilen Glikol ,Ujë i Distiluar.
Është e paketuar në shishe plastike 1000 ml & 100 ml .
βFLOR përdoret për të rriturit dhe fëmijët. Aplikohet një sasi e vogël e produktit në zonën e interesuar 1 deri në 3 herë në ditë ose mund të përdoret në formë kompresash.

 βFLOR është një antiseptik lokal me spektër të gjerë multivalent që ka veti baktericide dhe fungicide. Efekti në qelizat vegjetative të bakterieve dhe kërpudhave të ndryshme është për shkak të çlirimit të jodit të lirë nga kompleksi. Si rrjedhim shfaqet  aktiv edhe kundër sporeve e viruseve.

Në sajë të vetive antiseptike dhe dezinfektuese përdoret para dhe pas ndërhyrjeve kirurgjikale , në aplikimin e injeksioneve ,në mjekimin e gërvishtje-ve ,prerjeve (laceracioneve) në reduktimin e bakterieve ,në djegiet e gradës së dytë e të tretë si dhe lokalisht në kandidozë.

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857