BLUE METHYLENE FLOR 1%-"Blu Metilen"

blumethylene
blumethylenekutia


Specifikime

Substanca aktive: Blu Metilen
Lëndët ndihmëse: Etanol 96°, Metilparaben, Ujë i distiluar
Është e paketuar në flakon qelqi me ngjyrë të errët 20 ml.
Aplikohet një sasi e vogël në zonën e interesuar 1-2 herë në ditë për 4-5 ditë.

Blue Methylene Flor 1% është bar me veprim antimykotik dhe antibakterial për përdorim lokal.

Blue Methylene Flor 1% përdoret për trajtimin lokal të infeksioneve bakteriale dhe mykotike të lëkurës, si: mykoza sipërfaqësore, dermatite ekzematoze dhe infeksione bakteriale të lëkurës.

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857