Vlerat tona

Vlerat tona të forta në biznes na ndihmojnë në arritjen e suksesit të gjerë dhe janë bazë për cdo gjë në vazhdimësi.

Integriteti
Kompania jonë varet nga integriteti,duke bërë gjithmonë gjënë e duhur,sepse kjo ndikon drejtpërdrejt te konsumatorët.

Bashkëpunim
Bëhet fjalë për cdo lloj bashkëpunimi ,që nga bashkëpunimi i punonjësve e deri tek firmat e huaja. Secili individ, pjesë e Florfarma, luan një rol të rëndësishëm për të siguruar progresin ,dhe arritjen e qëllimeve tona.

Rezultate pozitive
Në fund të ditës, muajit , vitit ,në fund të shitje-blerje-ve dhe jo vetëm ,ne presim që cdo gjë të mbyllet me rezultat pozitiv duke tejkaluar pritjet e konsumatorëve tanë.
Pika kyce e biznesit tone është aftësia jonë për të bërë produktet të terhequra masivisht nga konsumatorët. Kjo do të thotë që ne jemi përherë në kërkim të asaj që ju e konsideroni më të mirë.

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857