Karriera

Ne Florfarma SH.P.K  iu inkurajojme ju , qe jo vetem te jeni nje vezhgues i thjeshte , por te beheni pjese e shoqerisë Florfarma. Jo vetem per te mesuar por edhe per te ndihmuar ,per te punuar qe besimi juaj rreth farmaceutikes dhe fushes mjekesore mos te ngelet thjesht nje enderr ,por te behet realitet .      Ndonjehere vetem nje ide eshte e nevojshme per te rritur risitë ,per te bere ndryshime ndaj parimeve , per te permiresuar shendetin dhe per te vendosur lumturine te shume njerez . Se pari,lumturia vjen nga shendeti.
Ne, FlorFarma do t’iu mbeshtesim ne rrugen tuaj duke krijuar zhvillim te perhershem dhe ngritjen tuaj profesionale. Ne kete menyre ju siguroni fleksibilitet dhe pragmatizem . Do te vazhdojme te jemi nje kompani e suksesshme ,duke shprehur gjithmone pasionin per te ndihmuar te tjeret , ne kete menyre dhe ju arrini potencialin e duhur .
Ne jemi gjithmone ne rekrutimin e shpalosjes se vendeve te punes ne kuader te aftesive tuaja,sipas zonave te interesit ne kompanine tone. Keshtu ju siguroni nje vend pune ne qofte se kualifikimet tuaja korrespondojne me kerkesat e vendit te lire te punes.

Kërkesa juaj duhet të përmbajë dokumentet e mëposhtme:
-Një letër motivimi
-Një CV (biografi profesionale)
-Dokumentet tjera relevante (gradë, certifikata, referenca, etj), të cilat mund të përmirësojnë aplikimin tuaj.
-Dokumentat e mësipërme duhet të dërgohen në adresën e e-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Nëse ju perzgjidheni për intervistë :
Përgatitja para intervistës do të jetë e vlefshme per ju : Duhet te rishikoni historinë tuaj dhe përvojën tuaj të punës ose, për të qenë më të saktë, të keni një zotërim të plotë të CV-së tuaj në mënyrë që ju mund t’a diskutoni ate më me detaje. Mendoni se çfarë iu ka motivuar ju për të aplikuar për një pozicion në kompaninë tonë. Konsideroni aspiratat tuaja personale, aspektet financiare, apo llojin e kulturës organizative dhe punës, të rëndesishme për ju . I vetëdijshëm për qëllimet tuaja të ardhshme profesionale . Të siguroni nje kopje CV-je .Veshja sic duhet . Arritje ne kohë.
 Gjatë intervistës: Kuptohet nga shkëmbimi i informacionit nese aty ekziston nje interes i perbashket per te mesuar ,apo per suksesin e kompanise. Behen pyetje në lidhje me përgjegjësitë e përditshme të punës. Zbuloni më shumë rreth strukturës së kompanise, raportimit, menaxhimit, etj

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857