Dermokozmetike dhe kozmetikë

Florfarma mundeson gamen e gjere te produkteve kozmetike te testuara dermatologjikisht me permbajtje elementesh te sigurt per perdorim . Ne zgjedhim produktet kozmetike te duhura bazuar ne rekomandimet dhe keshillat profesionale qe te vijne tek ju me efekte positive ,duke vendosur trende per lekuren dhe trupin tuaj .Besojini produkteve tona! Produktet me te kerkuara ne tregun e kozmetikes jane:

Evdermia: Silken Face Serum ,Silken Face Day Cream , Caladerm Cream , Caladerm Mask ,Caladerm Cleanser , Ceramis Shampoo , Ato Cream , Palmetin Cream , Palmogen Soft Gel ,Palmogen Lotion ,Sandal Shampoo.

Produktet Bioblas:Bioblas for normal hair, Bioblas for normal hair 2in1 ,Bioblas for oily hair ,Bioblas for anti-dandruff , Bioblas for dry &demaged hair , Bioblas for slow growing , Bioblas for men , Bioblas mask for dry & demaged. Cdo paketim me “herbal serum “& kunder renies se flokeve.

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857