Bioblas for normal hair

normal-hair


Specifikime

400ml
Bioblas shampo
flakon
Faktorët e ndryshëm si: stresi, malnutricioni dhe ndotja e ajrit shkaktojnë që flokët të mos rriten të mos rriten të shëndetshëm.
Bioblas Shampo përmban vitamina bimore të cilat i ushqejnë dhe i forcojnë rrënjët e flokëve.
Vitamina C mban balancin e lagështisë së flokëve dhe i jep shëndet lëkurës së kokës.
Flokët duken plot gjallëri dhe shkëlqim si dhe janë voluminoze .
BIOBLAS përmban një formulë speciale kundër rënies së flokëve me serum bimor që minimizon efektin e faktorëve të jashtëm në flokë, ushqen rrënjët e flokëve duke zgjatur kështu jetën e tyre dhe parandalon rënien e flokëve.

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857