Materiale Mjekësore

Florfarma disponon materialet qe kerkohen ne tregun mjekesor,per perdorim te perditshem nga profesionistet e shendetit .

Kategorite:
• Instrumenta kirurgji e pergjithshme
• Kirurgji plastike dentare
• Materiale dhe instrumenta nje perdorimshe
• Materiale dhe qelqurina laboratorike
• Instrumenta diagnoztikuaese
• Uniforma mjeksore
• Pajisje spitalore.

Sipas shitjeve ,volumi me I madh eshte tek :
Age ,Shiringa ,Tuba endotrakeal, Maja Pene Insuline , Solucion zhvillues ,Bende ,Stripe ,Solucion fiksues , Gota urine, Tuba sekrecioni , Set infuzioni , Pambuk, Mesha , Kateter ,Paterica, Vigona, Maske njeperdorimshme, Pipeta, Mono clean ,Clinell , Gershere kirurgjikale-umbelikale-emergjence,Pinceta,Thike prerese kockash, direvikator,Kanjula thithese ,Hemostat foreceps, Teste sifilizi, Qese ushqimi , Lende kontrasti, Doreza etj

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857