Florfarma eshte nje distributor farmaceutik, qe ofron nje game te gjere produktesh,duke u kujdesur gjithmone per hyrjen e produkteve te reja ne treg ,dhe duke krijuar lidhje te besueshme me partneret aleat e atyre te rinj. Medikamentet tona jane te testuara ,cilesore ,efektive duke permbushur objektivat. Rezultati i medikamenteve tregohet tek volumi i madh i shitjeve te ndara ne kategori : antibiotik, kardiologji, hematologji, anestezi - reaminacion, onkologji, gjinekologji-andrologji-urologji, rheumatologji - alergologji, patologji, gastroententerologji, shtesa ushqimore etj ,ku ato me te permendurat jane: Zetagal, Claripen, Ceftazidime ,Ceftriaxona ,Pancuronium, Antibacine, Topistin. Furosemide ,Inzitan ,Flexifast etj Ne tregetojme medikamente te shume Firmave farmaceutice te huaja si: Reig Jofre (Spain) ,Alleman(Germany), Elpen(Greece),BluePharma(Portugal), Riemser(Germany), Lavoisier(France),Stragen(Switzerland) ,Refarm (Greece), Kern Pharma (Spain), Vuab(Czech Rep), Hikma(Portugal), Faes (Spain), Vioser(Greece).

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857