CEFTRIAXONA SALA

cefrtria


Specifikime

1 gram
Ceftriaxone
flakon
Ceftriaxona Sala 1 g IV pluhur dhe tretës për tretësirë për injeksion. Ceftriaxone i perket një grupi antibiotikësh te quajtur cefalosporina.
Infeksione renale, te traktit urinar dhe gjenital
Infeksione osteoartikulare, të lekurës dhe indeve te buta
Infeksione të traktit respirator
Infeksione abdominale
Miningjit, sepsi
1-2gr/ditë
fleteudhezues-ceftriaxona.docx

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857