Ramipril

ramipril


Specifikime

5 mg
Ramipril
kuti x 60 tableta
Ramipril Bluepharma ACE-inibitor (2.5 mg,5mg ,10mg) i përket një grupi barnash të quajtura ACE-inhibitor (inhibitore të enzimës që konverton angiotensinen) i cili perdoret në trajtimin e hipertensionit arterial.
Hipertension
Nefropati diabetike dhe jo-diabetike
Pas infarktit të miokardit
Parandalim i infarktit të miokardit
Iktus
Doza fillestare: 2.5 mg/ditë
Doza normale: 2.5-5 mg /ditë
Doza maksimale: 10 mg/ditë
fleteudhezues-ramipril.pdf

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857