TOPIRAMATO BLUEPHARMA

topiramato


Specifikime

25 mg
Topiramate Bluepharma
Kuti x 60 tab
Topiramate Bluepharma i perket nje grupi barnash te quajtura “barna antilepileptike” 200MG,100MG, 50MG, 25MG
Medikament epileptic
I vetem, per trajtimin e krizave per te rritur dhe femije mbi 6 vjec.
Bashke me medikamente te tjera, per trajtimin e krizave per te rritur dhe femije mbi 2 vjec.
Parandalimin e dhimbjeve te migrenes per te rritur.
Sipas keshilles se mjekut
Fillohet me nje doze te ulet dhe me pas rritet doza, derisa te arrihet me e pershtatshmja
Tableta gelltitet e gjitha,shmangni pertypjen e tyre.
Perpara, gjate, ose pas vaktit.
Sa me shume lengje pas perdorimit.
fleteudhezues-topiramati-25-mg.pdf

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857