CALCIUM GLUCONATE LAVOISIER

calcium


Specifikime

10%
Calcium Gluconate
ampula (Kuti x 100)
Calcium Gluconate Lavoisier 10% tretesire per injeksion me baze kalcium. Perdoret tek te rriturit, femijet dhe foshnjet ne rastet e uljes se nivelit te kalciumit ne gjak.
Calciterapi urgjente (Hipocalcemi)
Te rritur:
Doza fillestare 100-200 mg I.V I ngadalte
Doza ne vazhdim 1-2 mg /kg/ore
Infusion I ngadalte
Fmije dhe foshnje:
Doza normale 50mg/kg/24ore
(1/2 amp/kg/24ore) infusion
Doze emergjente 5mg/kg/I.V. I ngadalte
fleteudhezues-calcium-gluconate.pdf

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857