Suplemente, vitamina dhe produkte mjekesore

Florfarma tregëton suplementet ushqimore ,të cilat janë produkte të destinuara për të rritur dhe plotësuar më tej vlerat ushqimore në trupin tuaj. Në këto produkte kombinohen vitamina dhe minerale që bëjnë të mundur imunitetin e sigurt dhe një diete të balancuar . Kështu ju arrini të përmiresoni mënyrën e jetesës. Arsyeja kryesore pse përdoren keto shtojca është për të luftuar lodhjen ,më tej është dëshira për të qëndruar të rinj, dhe së fundi nevoja për të plotësuar deficitin ushqimor.
Suplementet ushqimore që mundësohen nga Florfarma janë :
Produktet Gifrer:
Babyfen Xhel per masazh gingivash, Medica Junior, Baume allaitement, Cranberry Gifrer, Megatone Defenses, Megatone Vitalite Junior
Produkte të tjera Gifrer:
Liniment oleo-calcaire, Gama e solucioneve fiziologjike, Lamiderm
Produkte te tjera:
Collagene, Almora, Asonor, Agroposta, Reflux Act, Reflux Nippo, Motil, Flexifast ,EasyNac, Miele C, Vitamine C, Zink C, SunLife, Megatone Activ'Kid LA, Megatone Vitamin D3 Kids etj.

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857