Rreth nesh

Shoqeria Florfarma , ka lindur ne qytetin e Fierit si nje nga te paret  dhe te vetmit distributor farmaceutik ne vitin 1991 me ortak te vetem  Z. Mitro  Todhe .
Shoqeria eshte themeluar me emrin BIOMEDIC sh.p.k. dhe me pas ne vitin 2002 ka ndryshuar emer ne FLORFARMA sh.p.k.  Duke mos harruar historine e Shqiperise , nje vend qe sapo kishte hedhur hapat e para drejt demokracise , ecuria e shoqerise sone ka hasur veshtiresi  te  njepasnjeshme  per te arritur nivelin ne te cilin ndodhet tani . Per arsye te rritjes se aktivitetit, Shoqeria ne vitin 1999 eshte zhvendosur ne Tirane , ku vazhdon te zhvilloje aktivitetin e saj.
Shoqeria Florfarma e mbeshtet vazhdimesine e suksesit te saj ne te gjitha spitalet e vendit tone . Duke importuar nga firmat me prestigjoze te Evropes Perendimore apo Azise ajo i ofron institucioneve Shqiptare ,sipas kerkesave te tyre , produktet me cilesore ne treg.
Duke u bazuar ne tenderat e fituara nga Firma jone ne gjithe keto vite mund te themi se mbulojme nje game te gjere te nevojave te institucioneve shendetesore
Medikamentet  zene nje vend teper te rendesishem ne zhvillimin e aktivitetit tone me hapa gjigande . Ne ambjentet tona gjendet nje game e gjere e barerave me cilesore , brenda cdo standarti dhe ligji . Te gjitha produktet e tregetuara jane te shoqeruara me lejen e shitjes per konsumatorin, kushte keto, te detyruara nga Agjencia Kombëtare e Barnave dhe Pajisjeve Mjekësore. Gjithashtu, te gjitha produktet e impotuara nga shoqeria jone jane te shoqeruara me certifikate cilesie ISO , CE. Rigoroziteti ne plotesimin e ketyre kerkesave te domosdoshme dhe themelore, ben te mundur garantimin e cilesive te larta ne respektim te plote te legjislacionit dhe procedurave operuese ne Republiken e Shqiperise .
Aktiviteti i shoqerise shtrihet tashme ne import – eksport ,marketing dhe shpërndarje të medikamenteve , materialeve mjekesore , aparatura dhe instrumenta , kite dhe reagent .
Florfarma eshte e specializuar ne ruajtjen dhe shperndarjen e produkteve farmaceutike ndaj kujdesit shendetesor. Ne arritem te ngrinim biznesin tone edhe ne shtetin fqinje ,Kosove” Florfarma sh.p.k Dega Kosove “. Ashtu si në Shqiperi edhe në Kosove jane krijuar zyrat e punes dhe magazina me te gjitha kushtet standarte të ruajtjes së barnave .Stafi profesionist ,kabineti i marketingut,grupi shperndares,punojne aty me sherbimin me cilesor bazuar ne logjistike.  Keshtu  biznesi aktualisht operon me 2 filiale te miratuara . Gjithashtu shume shpejt Florfarma do te vije ne treg me nje fabrik te saj  qe konsiston ne prodhimin e linjes se disifektanteve. Pra fabrika qe eshte ne perfundim do te ofroje sherbimin e ri te linjes se prodhimit.
FLORFARMA ka zhvilluar nje reputacion te qendrueshem në tregun e barnave.
Fokusi yne eshte ne krijimin e marrëdhenieve te ngushta biznesi qe punojne me cdo farmaci dhe klient per te permbushur nevojat e tyre specifike ndihmuese per produktet me te mira ,duke siguruar objektivat per respektimin e praktikes farmaceutike te shitjes.
Te drejtperdrejte ne treg. Ne krenohemi me nivele te sahkelqyera te konsumatoreve dhe te shperndarjes se sherbimit.

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857