Import

Florfarma kyen hulumtime ne menyre periodike mbi bilancin tregtar te barnave dhe pajisjeve mjekesore.
Ne importojme kryesisht nga vendet si: Italia, Greqia , Franca, Portugalia, Gjermania,Turqia etj
Në kuadrin e importeve, partneri kryesor është kontinenti europian. Ne cdo vit importojme nje game te gjere medikamentesh qe i sherbejne shendetit te konsumatorit.
Te gjtha fazat e importit kerkojne nje vemendje te madhe nga ana jone , qe nga studimi i tregut per nevojen e atij produkti ,studimi per vete produktin deri tek ceshtjet doganore e kontrolli doganor .
Importi eshte pjese e rendesishme e risise ne treg.

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857