Plotësimi i çështjeve rregullatore

Ne i plotesojme kerkesat e konsumatoreve me pergjegjesi duke qene gjithmone ne kontakt me ceshtjet rregullatore te Autoriteteve Shendetesore. Në saje te eksperiences dhe profesionalizmit ne ndjekim cdo procedure te rregullt per sa i perket rregjistrimit te barnave duke ndjekur cdo hap qe nga kerkesa drejtuar Agjensise se Barnave, Certifikata e autorizimit e deri tek Formulari i Aplikimit. Po keshtu ndodh edhe ne procedurat e variacioneve te barnave , edhe ato ne proces rirregjistrimi per nje afat kohor. Ne marrim pergjegjesi per cdo produkt qe shperndajme. Fokusi ndaj konsumatoreve , respekti i perbashket, ndergjegjesimi per cilesine, pergjegjshmeria dhe zgjidhjet inovative, te gjitha keto karakterizojne shoqerine tone. Ne jemi te hapur per cdo marreveshje me firmat e tjera distributore. Ne punojme me integritet.

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: Fushë-Kosovë,
  Rruga “Besa Besë"
 • Prishtinë, Kosovë
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • Tiranë, Shqipëri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857