Shpërndarje

Florfarma shpërndan ne te gjitha qytetet e Shqiperise dhe ato te Kosoves. Ekspertiza jonë logjistike na lejon për të ofruar produkte te sigurta dhe ne kohe per klientin. Ne punojme për të zhvilluar një strategji të shpërndarjes së veçantë për çdo produkt dhe të tregut për të cilin është destinuar. Në mbështetje të rrjetit te shperndarjes ne kemi makinat tona te shperdarjes se mallrave. Për të gjitha produktet farmaceutike që kërkojnë shpërndarje zinxhir, ne përdorim automjetet që ofrojnë monitorim të vazhdueshëm GPS, ne kete menyre juve iu ofrohet malli ne kohen e duhur dhe ne kushtet e duhura..

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857