Informacion i përgjithshëm rreth COVID-19 nga Florfarma sh.p.k

Muajt e fundit për ditshmëria jonë ka ndryshuar shumë,brënda një kohe shumë të shkurtër.

Për shkak të pandemisë botërore COVID-19 na u kërkua nga ekspertët të qëndrojmë në shtëpi, në të mirë të shëndetit tonë dhe të shëndetit të të tjerëve. Ka qenë një situate mjaft sfiduese dhe e vështirë për të gjithë ne që të përshtateshim me një stil të ri jetes edhe me rregulla të reja. 

Për ne, Florfarma sh.p.k, ajo që ka më shumë rëndësi se çdo gjë tjetër është shëndeti dhe mirëqenia e stafit dhe e klientëve tanë. Prandaj, i gjithë stafi ynë është përshtatur me rregullat e reja dhe me mënyrën e re të punës, ne i jemi përgjigjur të gjithë klientëve tanë duke dërguar porositë që ata kanë pasur nevojë në adresën e kërkuar, duke dhënë kontributin tonë për të evituar lëvizjet e tyre.

Ne duam t’ju sygjerojmë dhe ju mënyrën më të thjeshtë se si mund të përshtatenimë këtë situatë të re ku të gjithëve na duhet të zhvillojmë zakone të reja për të mirën e përbashkët. 

Si mund të ndihmoni ju në parandalimin e parandalimin e përhapjes së virusit?

- Qëndroni të sigurt në shtëpi 
- Evitoni sa më shumë të jetë e mundur daljet tuaja, dilni vetëm atëherë kur është vërtetë e nevojshme.
- Mbani distancën e kërkuar. Përshëndetuni nga larg në vend të shtrëngimit të duarve.
- Zgjidhni të bëni blerje online atëherë kur është e mundur.
- Mbani të paktën një metër distancë nga të tjerët kur jeni në supermarkete, dyqane, farmaci , etj.
- Vendosni gjithmonë maskë dhe doreza, dhe mbani gjithmonë me vete dezinfektues.
- Paguani përmes bankës ose nëse do të paguani kesh përdorni githmonë doreza.
- Evitoni të prekni me duar fytyrën tuaj.
- Lani sa më shpesh duart.

Çfarë është COVID-19?

COVID-19 është një virus që shkakton infeksione të frymëmarrjes. 

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetit(https://www.who.int/), simptomat më të zakonshme të COVID-19 janë temperaturë, lodhje dhe kollë e thatë. 

COVID-19 mund të përhapet lehtësisht edhe nga njerëz që nuk ndjehen të sëmurë.

Njerëzit e moshuar dhe ata me probleme mjekësore kanë më shumë mundësi të zhvillojnë probleme serioze. 

Njerëzit me ethe, kollë dhe vështirësi në frymëmarrje duhet të kërkojnë kujdes mjekësor!

Ajo që ne do t’ju sygjeronim në një moment të tillë do të ishte që mbi të gjitha të zgjidhni sigurinë tuaj dhe sigurinë e të tjerëve!

Gjejm rastin gjithashtu që të falenderojmë të gjithë mjekët dhe infermierët për punën e tyre të palodhur gjatë kësaj kohe!

Jemi të gjithë bashkë në këtë situatë!
Ne do ja dalim! 

Eventi ne Kavaje

Florfarma ne bashkepunim me Farmaci Eljon Sheme ka mbajt diten e shtune me date 23/07/2018 Eventin ne Malin e Robit Golem. Jane zhvilluar me qindra vizita dermatologjike dhe jane shperndare me mijera dhurata dhe produkte me 10% ulje. Eventi ka vijuar deri ne mbremje. 

Eventi ne Vlore

Eshte organizuar me date 12-13 korrik eventi ne Vlore ku jane realizuar Vizita dermatologjike falas nga mjekja Blerina Allkaj dhe ne bashkeunim me Farmaci Enida jane ofruar produkte Florfarma me zbritje 10% si dhe shume dhurata.

Sherbimi DDD

Florfarma sh.p.k ne kuader te festes se 1 Qershorit ofroi donacion te sherbimit DDD ne kopshtet dhe cerdhet e qyetit te Tiranes. Ishin gatin 75 kopshte dhe cerdhe qe perfituan nga ky donacion. Stafi i specializuar i kompanise Florfarma kreu dezinfektimin deratizimin dhe dezinsektimin e te gjitha ambjenteve te kopshteve dhe cerdheve. Gjate ketij donacioni jane shperndare produkte si Allergoff wash per neutralizimin e veshjeve, Allergoff spray per neutralizimin e alergeneve nga ambjentet si dhe Nitolic per parazitet e kokes.

1-Maj

Ne kuader te festes se punetoreve Florfarma organizoi aktivitet ne Sheshin Nene Tereza ne te cilin u shperndan produkte qe mbanin logon e Florfarma gjithashtu dhe u realizuan konsulta mjekesore me mjek te ndyshem te vendit

 

Konferenca e profesionisteve ne shendetesi

Eshte organizuar ne datat 24 dhe 25 Mars prane ambienteve te hotel Plaza.Ne te u mblodhen se bashku opinion lider , kerkues shkencor, specialiste te fushave mjekesore, mjeke, infermier, farmaciste dhe stomatolog. Kjo konference eshte rezultat i nje bashkepunimi te vazhdushem per te ndare vlerat, qasjet inovative dhe eksperiencat ne fushen e shendetesise. 

Pjesemarrja ne kete konference u akreditua me 12 kredite

Sponsori gjeneral i aktivitetit Florfarma sh.p.k

Trajnimi Novelty

Kompania farmaceutike "Florfarma" sh.p.k ne kuader te bashkepunimit me kompanine "Novelty" organizoi trajnimin ne Lago Maggiore ku morren pjese mjek te shumte nga Kosova dhe Shqiperia. Gjate trajnimit u fol per bashkepunimin e metejshem te 2 kompanive si edhe per risite qe kompania "Novelty" po sjell permes produkteve te rrinj. 

U realizuan konferenca shkencore per permbatjet e produkteve si dhe efektet pozitive dhe negative qe mund te hasen ne pacient.

 

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857