Event-Vizita Dermatologjike Falas

 

Në bazë të bashkëpunimit Rontis-Florfarma , u zhvillua eventi promocional me vizita dermatologjike falas  në datat 7-8 Korrik, Vlorë Shqipëri. Ne gjithmonë kërkojmë aktivitete të reja që ndikojnë pozitivisht në përmirësimin e gjendjes së tregut farmaceutik me produkte cilësore,si dhe në ndërgjegjësimin e çdo klienti. Në këtë event promocional ,ne siguruam një kontakt të drejtpërdrejtë me pacientët duke i parë nga afër problematikat e tyre.
Fokusi më i madh ishte :rekomandimi personal,shpjegimi i detajshëm dhe angazhimi i konsumatorit. Eventi promocional falas iu dha mundësinë të gjithë pacientëve të kryenin vizita dermatologjike. Ngjarja promocionale u vlerësua nga manxhimi i projektit ,mbikëqyrja,korrektësia e prezantimit, bashkëpunimi me farmacinë si dhe i gjithë aspekti vizual i eventit.

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857