Konferenca e 7-te Nderkombetare per Trajtimin e Dhimbjes

Asociacioni Shëndetësor Profesional, i mbështetur nga Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Kosovës ,Federata Europiane e Dhimbjes, Shoqata Ndërkombëtare për Studimin e Dhimbjes dhe me partnerë të tjerë , organizuan Konferencën e 7-të Ndërkombëtare për Trajtimin e Dhimbjes . Kompania FLORFARMA mundësoi një numër të madh pjesëmarrësish si :mjek ,neurolog, ortoped, gjinekolog, kirurg, neurokirurg, farmacist etj. Konferenca e Dhimbjes u zhvillua në 13-14 Tetor 2017.

Tashmë, Florfarma merr pjesë cdo vit në këtë event, duke krijuar përvojë në organizimin e grupit pjesëmarrës. Tema kryesore që u diskutua dhe u analizua ishte: “Trajtimi i Dhimbjes”,përkatësisht trajtimi dhe menaxhimi i dhimbjes kronike. Kishte një mori prezantimesh nga autorë vendorë dhe ata ndërkombëtar. Përvec anës teorike dhe shfaqjes referente, u bënë dhe aktivitete të tjera organizative . Në përfundim të këtij eventi të gjithë mjekët u pajisën me çertifikatën e krediteve të fituara. 

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857