Trajnimi "Evdermia"

Ne kuader te bashkepunimit midis "Florfarma sh.p.k" dhe "Evdermia" eshte mbajt trajnimi ne Greqi ku pjesemarres kane qene doktor te shumte te Shqiperise, Kosoves dhe Greqise. Jane hedhur ide per produkte te reja, per studim tregu si dhe per mbarevajtjen e metejshme te ketij bashkepunimi.

Ky trajnim kishte si thelb shpjegimin shkencor te produkteve ne fushen e dermatologjise.

Krahas trajnimit u realizuan edhe aktivitete dhe shetitje te shumta.

 

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857