Konferenca e profesionisteve ne shendetesi

Eshte organizuar ne datat 24 dhe 25 Mars prane ambienteve te hotel Plaza.Ne te u mblodhen se bashku opinion lider , kerkues shkencor, specialiste te fushave mjekesore, mjeke, infermier, farmaciste dhe stomatolog. Kjo konference eshte rezultat i nje bashkepunimi te vazhdushem per te ndare vlerat, qasjet inovative dhe eksperiencat ne fushen e shendetesise. 

Pjesemarrja ne kete konference u akreditua me 12 kredite

Sponsori gjeneral i aktivitetit Florfarma sh.p.k

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857