Sherbimi DDD

Florfarma sh.p.k ne kuader te festes se 1 Qershorit ofroi donacion te sherbimit DDD ne kopshtet dhe cerdhet e qyetit te Tiranes. Ishin gatin 75 kopshte dhe cerdhe qe perfituan nga ky donacion. Stafi i specializuar i kompanise Florfarma kreu dezinfektimin deratizimin dhe dezinsektimin e te gjitha ambjenteve te kopshteve dhe cerdheve. Gjate ketij donacioni jane shperndare produkte si Allergoff wash per neutralizimin e veshjeve, Allergoff spray per neutralizimin e alergeneve nga ambjentet si dhe Nitolic per parazitet e kokes.

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857