Events in Kavaja

Florfarma in collaboration with Pharmacy Eljon Sheme organized on 23/07/2018 the event on Golem. Hundreds of dermatological visits have been developed and thousands of gifts and products have been distributed with 10% discounts. The event continued until the evening.

Events in Vlore

It was organized on 12-13 July in Vlora where free dermatologic visits were made by Blerina Allkaj and in conjunction with Enida Pharmacy are offered Florfarma products with 10% discount and many gifts.

DDD Service (2)

Florfarma sh.pk, on the occasion of the 1st June celebration, offered a donation of the DDD service in the kindergartens and churches of the Tirana city. There were 75 garden and garden gardens that benefited from this donation. Florfarma's specialized staff conducted disinfection, deratization and disinfection of all kindergartens and kindergartens. During this donation, products such as Allergoff wash for garment neutralization, Allergoff spray for the neutralization of allergens from the environment as well as Nitolic for head parasites are distributed.

1-May (2)

In the framework of 1 May celebration, Florfarma organized activities at Nene Tereza Square where products of the Florfarma logo were delivered and medical consultations were conducted with doctors of different specialities

 

Conference of professionals in health (2)

t was organized on the 24th and 25th of March at the Plaza Hotel's premises. The leaders, researchers, medical specialists, doctors, nurses, pharmacists and dentists are gathered together. This conference is the result of a continuous collaboration to share values, innovative approaches and experiences in the field of health.

 

Participation in this conference was accredited with 12 credits

 

The general sponsor were Florfarma sh.pk

Novelty training

The pharmaceutical company "Florfarma" sh.pk in cooperation with "Novelty" organized a training course in Lake Maggiore, attended by a number of medical practitioners from Kosovo and Albania. During the training was discussed about the further cooperation of 2 companies as well as the novelties that Novelty company brings through the products.

 

Scientific conferences on product contents and the positive and negative effects that may be encountered in the patient were carried out.

 

Trajnimi "Evdermia" (2)

 

In the framework of the cooperation between "Florfarma sh.pk" and "Evdermia", training was held in Greece where the participants were numerous doctors of Albania, Kosovo and Greece. Ideas for new products, for market research and for the further development of this cooperation have been launched.

 

This training was essentially the scientific explanation of the products in dermatology.

 

In addition to the training, numerous activities and trips were carried out.

Konferenca e 7-te Nderkombetare per Trajtimin e Dhimbjes

Asociacioni Shëndetësor Profesional, i mbështetur nga Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Kosovës ,Federata Europiane e Dhimbjes, Shoqata Ndërkombëtare për Studimin e Dhimbjes dhe me partnerë të tjerë , organizuan Konferencën e 7-të Ndërkombëtare për Trajtimin e Dhimbjes . Kompania FLORFARMA mundësoi një numër të madh pjesëmarrësish si :mjek ,neurolog, ortoped, gjinekolog, kirurg, neurokirurg, farmacist etj. Konferenca e Dhimbjes u zhvillua në 13-14 Tetor 2017.

Tashmë, Florfarma merr pjesë cdo vit në këtë event, duke krijuar përvojë në organizimin e grupit pjesëmarrës. Tema kryesore që u diskutua dhe u analizua ishte: “Trajtimi i Dhimbjes”,përkatësisht trajtimi dhe menaxhimi i dhimbjes kronike. Kishte një mori prezantimesh nga autorë vendorë dhe ata ndërkombëtar. Përvec anës teorike dhe shfaqjes referente, u bënë dhe aktivitete të tjera organizative . Në përfundim të këtij eventi të gjithë mjekët u pajisën me çertifikatën e krediteve të fituara. 

Florfarma-Albania

 • Addresss:St. "Qazim Vathi,No. 72, Floor 1 Tirana, Albania
 • E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Phone: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Mob: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovo

 • Address:Fushe Kosovo
 • St. “Besa Besë"
 • Prishtina, Kosovo
 • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Mob: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Address: Lagjia Prush
 • Tirana ,Albania ,Komuna Vaqarr
 • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Phone: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857

 Invalid Input


Invalid Input