General information about COVID-19 from Florfarma sh.p.k.

Muajt e fundit për ditshmëria jonë ka ndryshuar shumë,brënda një kohe shumë të shkurtër.

Për shkak të pandemisë botërore COVID-19 na u kërkua nga ekspertët të qëndrojmë në shtëpi, në të mirë të shëndetit tonë dhe të shëndetit të të tjerëve. Ka qenë një situate mjaft sfiduese dhe e vështirë për të gjithë ne që të përshtateshim me një stil të ri jetes edhe me rregulla të reja. 

Për ne, Florfarma sh.p.k, ajo që ka më shumë rëndësi se çdo gjë tjetër është shëndeti dhe mirëqenia e stafit dhe e klientëve tanë. Prandaj, i gjithë stafi ynë është përshtatur me rregullat e reja dhe me mënyrën e re të punës, ne i jemi përgjigjur të gjithë klientëve tanë duke dërguar porositë që ata kanë pasur nevojë në adresën e kërkuar, duke dhënë kontributin tonë për të evituar lëvizjet e tyre.

Ne duam t’ju sygjerojmë dhe ju mënyrën më të thjeshtë se si mund të përshtatenimë këtë situatë të re ku të gjithëve na duhet të zhvillojmë zakone të reja për të mirën e përbashkët. 

Si mund të ndihmoni ju në parandalimin e parandalimin e përhapjes së virusit?

- Qëndroni të sigurt në shtëpi 
- Evitoni sa më shumë të jetë e mundur daljet tuaja, dilni vetëm atëherë kur është vërtetë e nevojshme.
- Mbani distancën e kërkuar. Përshëndetuni nga larg në vend të shtrëngimit të duarve.
- Zgjidhni të bëni blerje online atëherë kur është e mundur.
- Mbani të paktën një metër distancë nga të tjerët kur jeni në supermarkete, dyqane, farmaci , etj.
- Vendosni gjithmonë maskë dhe doreza, dhe mbani gjithmonë me vete dezinfektues.
- Paguani përmes bankës ose nëse do të paguani kesh përdorni githmonë doreza.
- Evitoni të prekni me duar fytyrën tuaj.
- Lani sa më shpesh duart.

Çfarë është COVID-19?

COVID-19 është një virus që shkakton infeksione të frymëmarrjes. 

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetit(https://www.who.int/), simptomat më të zakonshme të COVID-19 janë temperaturë, lodhje dhe kollë e thatë. 

COVID-19 mund të përhapet lehtësisht edhe nga njerëz që nuk ndjehen të sëmurë.

Njerëzit e moshuar dhe ata me probleme mjekësore kanë më shumë mundësi të zhvillojnë probleme serioze. 

Njerëzit me ethe, kollë dhe vështirësi në frymëmarrje duhet të kërkojnë kujdes mjekësor!

Ajo që ne do t’ju sygjeronim në një moment të tillë do të ishte që mbi të gjitha të zgjidhni sigurinë tuaj dhe sigurinë e të tjerëve!

Gjejm rastin gjithashtu që të falenderojmë të gjithë mjekët dhe infermierët për punën e tyre të palodhur gjatë kësaj kohe!

Jemi të gjithë bashkë në këtë situatë!
Ne do ja dalim! 

Florfarma-Albania

 • Addresss:St. "Qazim Vathi,No. 72, Floor 1 Tirana, Albania
 • E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Phone: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Mob: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovo

 • Address:Fushe Kosovo
 • St. “Besa Besë"
 • Prishtina, Kosovo
 • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Mob: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Address: Lagjia Prush
 • Tirana ,Albania ,Komuna Vaqarr
 • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Phone: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857

 Invalid Input


Invalid Input