Medical materials

Florfarma disponon materialet qe kerkohen ne tregun mjekesor,per perdorim te perditshem nga profesionistet e shendetit .

Kategorite:
• Instrumenta kirurgji e pergjithshme
• Kirurgji plastike dentare
• Materiale dhe instrumenta nje perdorimshe
• Materiale dhe qelqurina laboratorike
• Instrumenta diagnoztikuaese
• Uniforma mjeksore
• Pajisje spitalore.

Sipas shitjeve ,volumi me I madh eshte tek :
Age ,Shiringa ,Tuba endotrakeal, Maja Pene Insuline , Solucion zhvillues ,Bende ,Stripe ,Solucion fiksues , Gota urine, Tuba sekrecioni , Set infuzioni , Pambuk, Mesha , Kateter ,Paterica, Vigona, Maske njeperdorimshme, Pipeta, Mono clean ,Clinell , Gershere kirurgjikale-umbelikale-emergjence,Pinceta,Thike prerese kockash, direvikator,Kanjula thithese ,Hemostat foreceps, Teste sifilizi, Qese ushqimi , Lende kontrasti, Doreza etj

Florfarma-Albania

 • Addresss:St. "Qazim Vathi,No. 72, Floor 1 Tirana, Albania
 • E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Phone: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Mob: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovo

 • Address:Fushe Kosovo
 • St. “Besa Besë"
 • Prishtina, Kosovo
 • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Mob: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Address: Lagjia Prush
 • Tirana ,Albania ,Komuna Vaqarr
 • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Phone: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857

 Invalid Input


Invalid Input