Fabrika

Florfarma sh.p.k. krijoi linjen e re të prodhimit me dizinfektantët në perputhje të plotë me legjislacionin e pastërtisë ,e vlefshme për cdo mjedis që na rrethon.

Ne do të punojmë me inovacion për të zgjeruar më tej linjën e prodhimit. Cdo proces që lidhet drejtpërdrejt me fabrikën kryhet me përgjegjësi që nga filtrimi i ujit e deri tek shperndarja.Ne kemi për qëllim që konsumatorët të jenë të kenaqur pas perdorimit të produkteve,deri në momentin që ai ka siguri tek produkti kur shikon marken tonë..Me kapacitetet tona prodhuese moderne, me një rrjet të shtrirë të shpërndarjes me mbulim në mbarë vendin, ne kemi marrë një rol udhëheqës me futjen në treg të ksaj linje prodhimi dhe zgjidhje dispenzimi.

Ambjentet e prodhimit janë me të gjitha kriteret si dhe teknologjia e avancuar e saj bëjnë të mundur sigurinë e plotë te produktet. Produktet e linjës duhet të jenë të pranishëm në ambjentet e kujdesit shendetësor duke bërë të mundur mbrojtjen jo vetëm të pacientëve por edhe të personelit mjekësor.Kur kontrolli i rrepte i kontaminimit është kritik në mjediset shëndetësore produktet kanë aftësi të jenë zgjidhje e këtij rasti duke bërë një punë akomoduese. Duhet te disinfektohen siperfaqet e ndryshme dhe të gjitha pajisjet.

Ne jemi gjithë kohën në kontakt me siperfaqe, kështu transmetojnë bakteret tek dikush tjeter me anë të kontaktit.
Ne ofrojmë një linjë të plotë të integruar ,produktet e së cilës japin zgjidhje efektive pastrimi në çdo mjedis dhe në çdo sipërfaqe. Ofron specialitet në zonat e shërbimit, mjediset e kujdesit shëndetësor, palestra, ,hapësira publike etj.

Ne kemi provuar aftësinë tonë krijuese dhe prodhuese të disinfektantëve duke i sjellë ata të suksesshem në treg me bazë cilësie dhe vlerash të mëdha. Zgjerimi dhe rritja e linjës sherben si një bazë solide, progresive për të përballuar terheqjen e produkteve në treg. Ne investojmë në teknologjinë e lartë të distributimit,deponimit dhe shpërndarjes.

Struktura jonë organizative mbetet fleksibël, duke na lejuar të pershtasim nevojat unike të kërkesave të klientëve tanë.

Nëpërmjet informacionit të disponueshëm konsumatorët arrijnë të zgjidhin sfidën e cështjes antibakteriale të pastrimit.

Do te investojmë energji dhe kohë për të qenë të sigurt në hapat që hedhim. Bëjeni jetën tuaj të përditshme më të mirë çdo ditë duke perdorur produktet tona , në këtë mënyrë ne fitojmë besimin dhe respektin kudo.

Fabrika

Florfarma-Shqipëri

 • Adresa:Rruga “Qazim Vathi,
  nr.72,Kati 1 Tirane, Shqipëri
 • E-mail : Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857
 • Cel: 0696007801 / 0696007807

Florfarma-Kosovë

 • Adresa: FushĂ«-KosovĂ«,
  Rruga “Besa Besë"
 • PrishtinĂ«, KosovĂ«
 • E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Cel: 0037745281316

Florfarma-Prush

 • Adresa: Lagjia Prush
 • TiranĂ«, ShqipĂ«ri, Komuna Vaqarr
 • Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Telefon: +35542373857 / +35542345759
 • Fax: +35542373857